Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

Perusahaan Internasional Eugeng

Eugeng minangka pabrikan mesin kosmetik sing profesional lan kreatif ing Shanghai . Kita terus ngupayakake nambah reputasi ing industri kosmetik kanthi nyukupi kabutuhan produksi pelanggan, lan bakal nyedhiyakake teknologi lan informasi paling anyar lan paling dhuwur kanggo solusi paling luweh kanthi kudu ndhisiki kabutuhane pelanggan.

Kita duwe pabrik produksi mesin dhewe kanthi tim R&D sing kuat ing Taman Industri Songjiang. Dadi, kita bisa kerja sama kanggo nggawe produk novel lan uga nawakake gaweyan khusus kanggo sampeyan. Kita ngrancang, nggawe lan ngekspor mesin lipstik, mesin press bubuk, mesin pangisi lip gloss, mesin maskara, mesin cat kuku, mesin pengisi pensil kosmetik, mesin bubuk bubuk, labeler, packer case, mesin kosmetik warna liyane lan liya-liyane.

Kanthi seneng banget, kita pengin bisnis karo perusahaan sampeyan sing terhormat ing kesempatan iki kanggo nambah aktifitas. Yen sampeyan rumangsa bisa nampani kekarepan sampeyan utawa bisa menehi pitulung babagan prekara apa wae, aja ragu-ragu hubungi kami. Nalika nggawe kontrak karo Eugeng, sampeyan ora bakal dadi pelanggan dadi mitra.

Apa sing Ditindakakeļ¼Ÿ

Perusahaan Manufaktur Khusus Kanggo Mesin Kosmetik

10
9
11

Layanan Kita

1. Sambutan OEM kanggo kothak kompak Plastik

2. Sambutan OEM kanggo produksi kosmetik kayata lipstik, lip gloss, maskara lan liya-liyane.

3. Sugeng rawuh dados agen ing Negara sampeyan

4. Wektu garansi setaun

5. Pasang video dhukungan online, 24 jam online lan manual kanggo layanan teknis

6. Pasang suku cadang kapan wae yen sampeyan butuh

Teknologi Paten
+
Tim R&D
+ karyawan
R & D Kekuwatan
model / taun anyar
Peralatan Otomatisasi
+

Pameran

We seneng banget njupuk kesempatan iki kanggo bisnis karo sampeyan.

a12
a11
a13

Kabeh Sampeyan Pengin Ngerti Babagan Kita