Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    about

Eugeng minangka pabrikan mesin kosmetik sing profesional lan kreatif ing Shanghai. Kita terus ngupayakake nambah reputasi ing industri kosmetik kanthi memenuhi kebutuhan produksi pelanggan, lan bakal nyedhiyakake teknologi lan informasi paling anyar lan paling dhuwur kanggo solusi paling luweh kanthi kudu ndhisiki kabutuhane pelanggan. Mesin utama kita kalebu mesin pengisi lip gloss, mesin pengisi maskara, mesin pengisi kuku kuku, mesin pengisi panas, mesin pengisi balsem, mesin pengisi lipstik, mesin pengisi krim swirl, mesin penekan bubuk kosmetik, mesin pengisi bubuk bubuk, mesin pembuat bubuk , mesin label mascara lip gloss lsp.

PAWARTA

about

Eugeng International Trade Co., Ltd.

Konsep merek kita yaiku "kesehatan, mode, profesional". Mung pangenalan pelanggan sing bisa nggambarake regane. Kita prioritas kualitas produk!

Baked powder production line
Kaping pisanan, nyampur, 1 set tank campuran 20L; Kacepetan nyampur bisa diatur; Mixer mixer gampang diluncurake lan dipasang maneh; Wektu CW lan wektu CCW bisa diatur; Tangki bisa 90 derajat terbuka kanggo debit kanthi gampang kaping pindho, ekstrusi, tank 1 set 10L; Sekrup ...
2020 CBE in Shanghai booth number N4-H21
Ing taun 2020, kita melu pameran CBE ing Shanghai wiwit tanggal 8-12 Juli. Kita nuduhake produk utama, kayata mesin ngisi gloss lip Rotary, mesin pengisi mascara lip meksa jinis, mesin press bubuk kompak, mesin label otomatis, kosmetik ...